Referat af Numb3rs afsnit på norsk, Numb3rs sæson 2 på DVD

Hej Bloggere.
http://www.tvslave.no/numb3rs/ kan man finde et kort handlingsreferat af de afsnit af Numb3rs, der er sendt på norsk TV. De afslører plottet i de enkelte afsnit, så man skal ikke læse dem, før man har set afsnittet. Matematikken bliver ikke uddybet – der henvises til bloggen her – et glimrende valg…

Og så har vi sæson 2 ude på DVD i region 2 og med danske tekster.
Jeg har bestilt den selv, men ikke fået den endnu. Man kan finde den mange steder på nettet, og jeg vil ikke reklamere for nogen frem for andre. Der er forskellige priser, ventetider m.v., men det finder I jo nok ud af.
Husk at købe region 2 versionen (og med danske tekster, hvis det er vigtigt).
Selv med en DVD-afspiller, der kan afspille region 1 DVD’er kan man have problemer med, at det er en TV-udsendelse i den amerikanske TV-standard, så fjernsynet ikke kan vise det.

Hilsen Lisbeth numb3rs@math.aau.dk
www.math.aau.dk/~fajstrup

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.