Sommerferie

Numb3rs holder sommerferie, så vidt jeg kan se på Kanal 5’s hjemmeside.

Der er masser af matematiklinks, man kan hygge sig med i sommerferien, men først lige en opfordring: Er du dygtig til matematik, så læs vores fag. Det er et fag med masser af muligheder. Vil du læse hos os i Aalborg, så må du gerne sende mig en mail og spørge nærmere om mulighederne: Applied Math, statistik, matematik-økonomi, gymnasielærer,…
Jeg kan i øvrigt også henvise til de andre universiteter. Vi kender hinanden godt.

Her er en stribe gode links:
Understanding Uncertainty om brug og misbrug af statistik.
Plus magazine

Mathematik – på tysk, men rigtig god, hvis man kan læse det 🙂
Mathematics is Wonderful En britisk side med interviews og diverse. Jeg har lige fundet den, så jeg kender den ikke så godt endnu.
Univ. og Bristol Om matematik og kreativitet. Videoer med interviewklip. Kan stærkt anbefales.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.